• Βρείτε μας στο
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ | Κεντρική Πλατεία Αλιάρτου, Αλίαρτος, 32001
ΛΑΜΠΡΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ , -
2268023753
-
Μέσος όρος: 5 (1 ψήφος)

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων

Στοιχεία δομής

Περιγραφή: 

Στο γενικότερο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της ελληνικής πολιτείας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ειδικότερα, για τη δημιουργία ενός ενιαίου Εθνικού Μηχανισμού (ΕΜ), που συντονίζει τις πολιτικές κοινωνικής ένταξης, παρακολουθεί και αξιολογεί την εφαρμογή τους, προσδιορίζει τις προτεραιότητες, µε βάση τις εκάστοτε ανάγκες, ώστε να ενισχύει την αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα του συστήματος κοινωνικής προστασίας, ο Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων προχωρά στη δημιουργία δομής Κέντρο Κοινότητας. Στόχος, η ανάπτυξη ενός τοπικού σημείου αναφοράς για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών με όλα τα κοινωνικά προγράμματα και υπηρεσίες που υλοποιούνται στην περιοχή του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων. Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων εποπτεύεται από το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας –Παιδείας-Πολιτισμού ΚΑΙ Αθλητισμού το οποίο εντάσσεται και εξυπηρετείται από την Δ/νση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του δήμου και θα παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες:
Α) Υποδοχή -Ενημέρωση - Υποστήριξη των πολιτών
Β) Συνεργασία με Υπηρεσίες και Δομές
Γ) Παροχή Υπηρεσιών που θα αποσκοπούν στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και θα διασφαλίζουν την κοινωνική ένταξη των ωφελουμένων.
Το Κέντρο μέσω παραπομπών διασυνδέει τα ωφελούμενα άτομα- πολίτες του δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων με επιμέρους φορείς και υπηρεσίες (υπηρεσίες ΟΤΑ, δημόσιες υπηρεσίες, εθελοντικές οργανώσεις, οργανισμούς κοινωνικού χαρακτήρα κλπ) για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους.
Το Κέντρο Κοινότητας θα λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 09:00 – 17:00, και θα εξυπηρετεί όλους τους κατοίκους του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων.

Στατιστικά: 

Περίοδος λειτουργίας: 08/05/2017 - 29/05/2020
Συνολικός αριθμός εξυπηρετήσεων της Δομής: 13085
Συνολικός αριθμός εξυπηρετήσεων τις τελευταίες 30 ημέρες: 77
Μέσος όρος εξυπηρετήσεων ανά ημέρα: 8
Δημοφιλέστερες υπηρεσίες: Υποδοχή - Ενημέρωση - Υποστήριξη

Κοινοποίηση: 

Επικοινωνία

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε ένα μήνυμα στον υπεύθυνο επικοινωνίας της Δομής.
CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση χρησιμεύει στην αποτροπή αυτόματων εγγραφών από μηχανές (spam).
S
F
2
U
g
u