• Βρείτε μας στο
ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ | MINYOY 3 (ΠΕΤΡΙΝΑ) , ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ, 32300
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΤΕΣΟΓΛΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ
22610-34970 (fax) 22610-34970
07:00-15:00
Καθόλου ψήφοι ακόμη

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΡΟΜΑ

Στοιχεία δομής

Περιγραφή: 

Στο γενικότερο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της ελληνικής πολιτείας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ειδικότερα, για τη δημιουργία ενός ενιαίου Εθνικού Μηχανισμού (ΕΜ), που συντονίζει τις πολιτικές κοινωνικής ένταξης, παρακολουθεί και αξιολογεί την εφαρμογή τους, προσδιορίζει τις προτεραιότητες, µε βάση τις εκάστοτε ανάγκες, ώστε να ενισχύει την αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα του συστήματος κοινωνικής προστασίας, ο Δήμος Ορχομενού προχωρά στη δημιουργία δομής Κέντρο Κοινότητας. Στόχος, η ανάπτυξη ενός τοπικού σημείου αναφοράς για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών με όλα τα κοινωνικά προγράμματα και υπηρεσίες που υλοποιούνται στην περιοχή του Δήμου Ορχομενού.
Το Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομα του Δήμου Ορχομενού το οποίο εποπτεύεται από το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού ΚΑΙ Αθλητισμού του Δήμου, θα παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες:
Α) Υποδοχή -Ενημέρωση - Υποστήριξη των πολιτών
Β) Συνεργασία με Υπηρεσίες και Δομές
Γ) Παροχή Υπηρεσιών που θα αποσκοπούν στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και θα διασφαλίζουν την κοινωνική ένταξη των ωφελουμένων.
Δ) Υπηρεσίες συγκέντρωσης και διανομής βασικών αγαθών σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.
Το Κέντρο μέσω παραπομπών διασυνδέει τα ωφελούμενα άτομα- πολίτες του Δήμου Ορχομενού με επιμέρους φορείς και υπηρεσίες (υπηρεσίες ΟΤΑ, δημόσιες υπηρεσίες, εθελοντικές οργανώσεις, οργανισμούς κοινωνικού χαρακτήρα κλπ) για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους.
Το ΚΚ θα λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 07:00 – 13:00, και θα εξυπηρετεί όλους τους κατοίκους του Δήμου Ορχομενού

Στατιστικά: 

Περίοδος λειτουργίας: -
Συνολικός αριθμός εξυπηρετήσεων της Δομής: 824
Συνολικός αριθμός εξυπηρετήσεων τις τελευταίες 30 ημέρες: 46
Μέσος όρος εξυπηρετήσεων ανά ημέρα: 11
Δημοφιλέστερες υπηρεσίες: Υποδοχή - Ενημέρωση - Υποστήριξη

Κοινοποίηση: 

Επικοινωνία

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε ένα μήνυμα στον υπεύθυνο επικοινωνίας της Δομής.
CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση χρησιμεύει στην αποτροπή αυτόματων εγγραφών από μηχανές (spam).
T
A
X
b
4
r